> hitra in zanesljiva registracija tujih in slovenskih domen

> zaupanje in varnost poslovanja, ki ju pričakujete od svojih poslovnih partnerjev.

> strokovna tehnična podpora po telefonu in elektronski pošti

> hitri in zmogljivi spletni strežniki neposredno v slovenskem internetnem omrežju

> visoka zanesljivost delovanja vaših spletnih sistemov in aplikacij

> enostavni in učinkoviti postopki za vzpostavitev novih in prenos obstoječih spletnih strani

Ko se čas registracije vaše domene izteče, je domeno potrebno podaljšati. Če tega ne storite,se vam utegne zgoditi, da domena poteče, po izteku pa domeno zakupi nekdo drug. V primeru, da ste z domeno zadovoljni in jo želite obdržati tudi v prihodnosti, je izjemno pomembno, da datuma izteka registracije ne zamudite!

Da pa vam za čas izteka ni treba nastaviti budilke, smo v ta namen za vas pripravili koristen sistem obveščanja. Na elektronski naslov, ki ga vnesete ob registraciji, vam bomo 30, 10 in 3 dni pred potekom registracije poslali obvestilo o izteku in predračun. Po plačilu tega predračuna vam zagotavljamo, da bo vaša domena podaljšana naslednji delovni dan.

Vsem, ki ste bili do sedaj s Slonicom zadovoljni, se priporočamo tudi za naprej. Če ste prepričani, da boste svojo domeno potrebovali še dolgo, se vam splača podaljšati domeno za več let. Tako se boste izognili vsakoletnemu podaljševanju, domena pa vas bo stala manj, saj boste lahko izkoristili popust.

Za vse dodatne informacije nas pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 1333 ali pišete na elektronski naslov domene@infobia.net.